ΑΛΜΕ ΑΒΕΕ

 

H ΑΛΜΕ ΑΒΕΕ   εταιρεία  του ομίλου Λ. ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ιδρύθηκε το 1991 και ειδικεύεται στο χώρο  του παραδοσιακού καγκελου προσφέροντας στον καταναλωτή προιόντα ποιότητος. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο 56ο χλμ εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας ,Οινόφυτα Βοιωτίας  όπου βρίσκονται οι κεντρικές εγκαταστάσεις της καθώς και τα κεντρικά γραφεία της.
 
Η εταιρεία μεταφέρει στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής τα προιόντα της από την κεντρική αποθήκη  προς τους πελάτες    ενώ   οι   παραδόσεις  για τους πελάτες της επαρχίας γίνονται μέσω πρακτορείων.                                                                                                                                    
 
Η   εταιρεία  ασχολείται με τη δημιουργία μεταλλικών κατασκευών κατάλληλων για περιφράξεις, σκάλες, μπαλκόνια καθώς και με την κατασκευή  μεταλλικών επίπλων και την διακοσμηση εσωτερικών χώρων.  Ολα αυτά τα χρόνια η εταιρεία διέργαψε ανοδική πορεία εμπλουτίζοντας την γκάμα της   με   κα λαίσθητες και διαχρονικές δημιουργίες από ατόφιο σίδερο. Η σχέση μας με τον πελάτη χαρακτηρίζεται από εμπιστοσύνη και συνέπεια. Με την πολυετή πείρα μας ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών μας  δημιουργώντας και ειδικές κατασκευές  συνδιάζοντας  ποιότητα & τιμή.